Harz

Evenementen

Harz

Met uw Partner, Familie, Vrienden, Collega’s of zakenrelaties, naar Harz?
Dat kan met Pamco
Wij verzorgen uw reis, diner en alles wat u zich maar wenst!

De Harz is het hoogste gebergte van Noord Duitsland. Vanaf onze landgrens tot aan het middelpunt van de Harz is het niet meer dan 340 kilometer. De hoogste top van dit Harzgebergte is de Brocken met zijn 1142 meter, deze geeft een prachtig uitzicht over het “Nationaal Park Harz” en het Harzvorland. Van ouds is de Harz een groot mijnbouw gebied wat in dorpen en steden nog heel goed terug is te zien.

Het Harzgebergte strekt zich uit van west naar oost, totaal ca. 110 kilometer lang en in de breedte van noord naar zuid over ca. 35/40 kilometer. Dit mooie berggebied behoort tot de deelstaten Niedersachsen, Sachsen-Anhalt en Thüringen.

Het Harzgebergte kan je onderverdelen in de Hochharz waar de Brocken ligt en het gedeelte ten oosten daar van. In het westen van de Brocken de Oberharz en in het oosten de Unterharz. De Unterharz is lager dan de Oberharz en reikt tot ca. 400 meter hoog. Vooral de Oberharz is dicht bebost met vooral beuken in de lagere en naaldbomen in de hogere gedeelten. In de Unterharz vindt ook landbouw plaats.

Pamco-Reizen maakt graag voor u een passende offerte. Of u nu per Luxe Touringcar reist of op eigen gelegenheid.

Voor al uw reizen en evenementen is PAMCO uw partner.

Voor info mail naar info@pamco-reizen.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × one =